۱۳۹۹ بهمن ۱۱, شنبه

نحوه جلوگیری از یخ زدگی لوله های آب

چگونه می شود از یخ زدگی لوله های آب جلوگیری کرد؟

یخ زدگی لوله ها، امروزه به یک مشکل بزرگ در اکثر ساختمان ها و به خصوص خانه های ویلایی تبدیل شده است. البته راه های بسیار خوبی برای جلوگیری از این مشکل وجود دارد. ما امروز می خواهیم شما را با بهترین روش های جلوگیری از یخ زدگی لوله ها، رفع یخ زدگی لوله آب در منزل آشنا کنیم. شما با کمک این روش های ساده و ارزان می توانید از یخ زدگی و انجماد لوله های آب و هزینه های بعدی پیشگیری کنید.

راههای جلوگیری از یخ زدن لوله های آب در زمستان

چند روش ساده و کاربردی برای جلوگیری از یخ زدگی لوله آب

یخ زدگی و انجماد لوله ها مخصوصا در فصل زمستان، یکی از مشکلات شایع در اکثر ساختمان ها می باشد. البته راه های بسیاری برای مقابله با این مشکل وجود دارد و پیشنهاد می شود، قبل از بروز چنین مشکلی حتما ترفند ها و راهکارهای مناسبی را جهت پیشگیری از یخ زدگی اتخاذ کنید. برای پیشگیری از یخ زدگی لوله های آب روش های بسیار زیادی وجود دارد. برخی از این روش ها کاملا اصولی و مناسب هستند و برخی دیگر نیز ممکن است، آنچنان صحیح و درست نباشند. از جمله مهمترین و متداول ترین روش های پیشگیری از یخ زدگی لوله ها، می توان به مواردی همچون عایق بندی لوله ها، استفاده از ترموستات جهت تعدیل دما، استفاده از نوارهای گرمایشی، گذاشتن درپوش برای کنتور برای جلوگیری و رفع یخ زدگی کنتور آب، قطع کردن جریان آب در لوله هایی که به مدت زیاد استفاده نمی شوند، باز گذاشتن اندک جریان آب، استفاده از دریچه های آب گرم و عایق بندی کنتور، استفاده از لوله آب ضد یخ، استفاده از ضد یخ لوله آب و... اشاره کرد.

عایق بندی لوله ها، ساده ترین روش برای جلوگیری از یخ زدن لوله آب

بهترین عایق برای جلوگیری از یخ زدگی لوله آب؛ همه شما تقریبا با عایق بندی لوله ها آشنایی دارید. اولین ایده ای که برای مراقبت از لوله ها در برابر یخ زدگی در ذهن اکثر افراد ایجاد می شود، عایق بندی لوله ها می باشد. عایق بندی لوله ها به شیوه های مختلف و با کمک تجهیزات متنوعی انجام می شود. یکی از متداول ترین وسایلی که با کمک آن لوله های آب را عایق بندی می کنند، پشم شیشه است. پشم شیشه قدرت نفوذ بسیار کمی دارد و مانع از رسیدن سرما به داخل لوله ها می شود و از این رو ابزار مناسبی برای عایق بندی لوله ها می باشد. دیگر عایق هایی که چند سالی است مورد استفاده قرار می گیرند، عایق های لاستیکی هستند. عایق های لاستیکی نوعی از عایق ها هستند که به علت رسانایی بسیار کم و نفوذ ناچیز ابزار مناسبی برای مقابله با برودت هوا و نفوذ سرما می باشند. عایق های لاستیکی شبیه لایه ای از سیم اطراف لوله را در بر می گیرند و از این طریق از نفوذ سرما به لوله ها، ترکیدگی لوله جلوگیری می کند. پیشنهاد می شود، قبل از رسیدن فصل سرما از یکی از این دو روش برای مقابله با یخ زدگی لوله ها استفاده کنید تا نیازی به رفع یخ زدگی لوله های آب در فصل زمستان نداشته باشید.


لوله های آب ضد یخ زدگی با استفاده از ترموستات

استفاده از ترموستات برای تنظیم دما

همانطور که با ترموستات آشنایی دارید، ترموستات وسیله ای برای کنترل دما در منزل می باشد. با کمک ترموستات شما می توانید دمای یک محیط را در درجه دلخواه تنظیم کنید و از یخ زدگی لوله ها پیشگیری نمایید. معمولا دمای 13 درجه سانتی گراد، دمای مناسبی برای تنظیم دمای لوله ها می باشد. دستگاه Ready Temp نیز کارکردی مشابه ترموستات دارد. این دستگاه دارای یک دماسنج بوده که ابتدا دمای محیط را تشخیص داده و با تعدیل دما، سعی می کند، دمای هوا را در رنج تعیین شده ثابت نگه دارد.

استفاده از نوارهای گرمایشی

چگونه یخ زدگی لوله آب را باز کنی؟ از نوار های گرمایشی در موارد مختلفی از جمله گرمایش از کف ساختمان ها استفاده می شود. اما نوارهای گرمایشی کاربردهای دیگری نیز دارند. شما می توانید از این نوارهای گرمایشی برای جلوگیری از سرد شدن بیشتر لوله ها استفاده کنید؛ به این صورت که این نوارها را به دور لوله چند بار بتابانید؛ به طوری که تمام طول لوله را در بر بگیرد. با انجام این کار جریان آب داخل لوله هیچگاه یخ نمی زند و از یخ زدگی لوله نیز جلوگیری می شود. البته پیشنهاد اولیه برای حفظ لوله ها در برابر یخ زدگی، همان عایق بندی مناسب لوله ها می باشد. اما در مواردی که این عایق ها را در اختیار ندارید، می توانید از نوارهای گرمایشی برای این کار استفاده کنید. در صورت یخ زدن لوله برای باز کردن لوله های یخ زده می توانید با لوله بازکنی آریا تماس حاصل فرمایید.


روش های جلوگیری از یخ زدن کنتور آب و یخ زدگی لوله های آب


شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر از دیگر مقالات ما بازدید نمایید:

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر